Diensten

Trouwreportages

Ik duik mee onder in jullie persoonlijk verhaal en ik kom met een knappe, aparte fotoreportage terug boven.

Er is bijvoorbeeld al een pakket met 8 uur fotografie plus een kwalitatief album van 19×19 cm met 30 bladzijden, voor 1.385 euro. Dit pakket is slechts één van de vele opties waaruit jullie, op basis van jullie dagverloop en jullie fotowensen, kunnen kiezen. Ook ander knap drukwerk -zoals grote muurprints- behoort tot de opties.

Uiteraard voorzie ik verder ook de mogelijkheid om een inkijkalbum en/of een volledige reportage te doorbladeren en zitten we bij dagreportages minstens 1 keertje samen in aanloop naar jullie huwelijk.

Love Shoots

Een naturelle, spontane fototrip of wandeling op een locatie die bij jullie als koppel past kan voor 250 euro, exclusief vervoersonkosten vanaf Antwerpen. Zo’n Love Shoot duurt anderhalf uur. Ik loods jullie hier vlot en ervaren doorheen. Zo verkrijgen we de mooiste, authentieke foto’s. Jullie ontvangen nadien 40 knappe beelden.

Toch liever een gestylede of geënsceneerde love shoot / droombeelden op maat? Ik bezorg jullie een offerte op basis van jullie precieze wensen (locatie, kostumering, fotoprops, hair & make-up). Ik ben een krak in het samenstellen van het ideale team hiervoor. Let’s brainstorm!

Tip: Zo’n koppelshoot is niet enkel voor verloofden maar voor alle geliefden mooi en is ook als cadeaubon verkrijgbaar!

Bridal boudoir

Zet jezelf en je bruidslingerie helemaal in de kijker.

Vier je vrouwelijkheid!

We zoeken samen naar de best passende stijl en locatie voor jouw foto’s. Ik loods je bovendien vlot doorheen de gehele shoot. Waar gewenst stuur ik jou met de nodige tips en tricks naar de voor jou beste poses en emoties.

De foto’s liever niet online? Dat respecteer ik uiteraard!

Er is een formule met of zonder mooi boekje erbij om te koesteren. De shoot is niet alleen een zalige ervaring, maar geeft je ook prachtige fotografische souvenirs.


Ten dienste van de schoonheid.

Ik wil jullie emoties vatten op beeld, jullie lach, jullie liefde. Beelden maken waar jullie zelf verliefd op zullen worden en die jullie zullen koesteren.

Een beetje extra schoonheid en liefde creëren op deze wereld, dat is precies wat ik wens.