Diensten

Trouwfotografie

Ik duik mee onder in jullie persoonlijk verhaal en ik kom met een knappe, aparte fotoreportage terug boven.

Er is bijvoorbeeld al een pakket met 8 uur fotografie plus een kwalitatief album van 19×19 cm met 30 bladzijden, voor 1.385 euro. Dit pakket is slechts één van de vele opties waaruit jullie, op basis van jullie dagverloop en jullie fotowensen, kunnen kiezen.

Uiteraard voorzie ik verder ook de mogelijkheid om een inkijkalbum en/of een volledige reportage te doorbladeren en zitten we bij dagreportages minstens 1 keertje samen in aanloop naar jullie huwelijk.

Love Shoots

Een naturelle fototrip of wandeling op een locatie die bij jullie als koppel past kan voor 250 euro, exclusief vervoersonkosten vanaf Antwerpen. Zo’n Love Shoot duurt anderhalf uur en jullie ontvangen nadien 40 knappe beelden.

Offertes voor gestylede love shoots zijn steeds op maat van jullie precieze wensen (locatie, kostumering, fotoprops, hair & make-up). Ik ben een krak in het samenstellen van het ideale team hiervoor. Laat maar komen!

Tip: een Love Shoot is een hele fijne ervaring. Waarom deze niet als verrassing cadeau schenken?

Layout en drukwerk

Mooi drukwerk maakt jullie droomdag helemaal af!

Enkele van de mogelijkheden: knappe, grote muurprints op dibond of op andere materialen, losse museumwaardige foto-afdrukken op barietpapier, luxueuze foto-albums, stoefboekjes (voor dichte familie of getuigen of gewoon voor jullie zelf), uitnodigingen…

Ofwel kan ik deze diensten zelf aanbieden, ofwel werk ik samen met de juiste vakmensen die jullie eigenheid weten te vatten en deze mee vertalen naar kwalitatief drukwerk.


Ten dienste van de schoonheid.

Ik wil jullie emoties vatten op beeld, jullie lach, jullie liefde. Beelden maken waar jullie zelf verliefd op zullen worden en die jullie zullen koesteren.

Een beetje extra schoonheid en liefde creëren op deze wereld, dat is precies wat ik wens.